Om Trolldalsfeltet

Nært marka med utsikt mot havet

Trolldalsfeltet er et nytt boligfelt som ligger under fjellfoten i Trolldalen. På folkemunne sies det at man «går opp Trolldalen”, med andre ord er dette et område tett på marka. Det er et populært turområde, så hvis du liker å være ute i det fri er dette området for deg.

Fra de planlagte boligene vil man ha utsikt mot havet og Møysalen, med granskogen og Trolldalen i ryggen. Om sommeren er det et svært solrikt område som føles varmt og lunt.

Trolldalen er et kjent turområde plassert mellom Stokmarknes Sykehus og campingplassen. Nå kan det også bli ditt nye hjem.

Et ekte nabolag

Vakre Trolldalsfeltet er et fritt område som skal utvikles til et ordentlig nabolag. Boligfeltet vil bestå av tremannsboliger, firemannsboliger, rekkehus og eneboliger – noe for enhver smak og situasjon.

Trolldalsfeltet er tidlig i oppstartsfasen hvilket gir den som drømmer om ny bolig store valgmuligheter. Hos oss kan du velge deg et kataloghus eller få tegnet et hus etter eget ønske. Hva blir det beste for deg?

Frihetsfølelsen

Å bo i Trolldalsfeltet vil gi en følelse av frihet. Med marka i umiddelbar nærhet er det kort vei til hvilepuls, frisk luft og turområder. En campingplass finner man også i nærheten.

Samtidig som man er nært marka kan man føle seg tilknyttet hverdagen – med idrettsanlegg, sykehuset og sentrum ikke langt fra egen inngangsdør.

Vil du ha mer informasjon?

Ring eller kom innom oss i Byggteam Hadsel, så forteller vi mer om Trolldalsfeltet.